Vindt u het ook zo spannend?

Vooruitkijkend naar een nieuw dansseizoen, vroeg ik mij dit af.

Na alles, wat voorbij komt, ik vind dit zeker wel!

Spannend om nieuwe verenigingen te mogen begroeten.

Welkom bij het S.V.D. zeggen we tegen, Europese carnavalsvereniging De Heipoort, Carnavalsvereniging De Rampetampers, persoonlijk lid mevrouw Yfke Vosters, hopelijk gaan jullie je gauw thuis voelen bij het S.V.D..

Spannend is het ook voor alle jongens en meisjes  welke, gestoken in nieuwe prachtige kleding, hun dans gaan presenteren. Bij een aantal voor het eerst op een groot podium, voor vele toeschouwers.

Spannend is het ook voor de nieuwe mensen in het bestuur.

Doordat mevrouw Tonny Zerstegen  het secretariaatswerk en de werkzaamheden tijdens de danstoernooien, noodgedwongen door gezondheidsproblemen,  vaarwel heeft moeten zeggen, hebben we uit moeten kijken naar nieuwe mensen. We zijn dan ook heel blij met de dames Lindsay Donkers en Vivian van der Heijden. Welkom in het bestuur.

Het S.V.D. verliest een grote kracht met het stoppen van Tonny en vindt het heel fijn dat Tonny de nieuwe bestuursleden heeft ingeleerd en dat de komende tijd nog verder uitbouwt.

Lindsay, Vivian als secretarissen en Paul als telcommissie tijdens de toernooien, en als waarnemend penningmeester.

Later in het seizoen staan we nog uitgebreid stil bij het afscheid van Tonny Zerstegen, wat ze zeker dik en dik verdiend heeft, na zo’n kleine 30 jaar het secretariaat en andere zaken keurig verzorgd te hebben. U hoort tijdig van ons!!

Ja, zo blijft het spannend op allerlei gebied. Laten we uitkijken naar fantastische dans toernooien.

Mooie dansen met prachtige prestaties, respect voor elkaar, sportief omgaan met iedereen.

Jury en bestuur S.V.D. wens ik succes evenals alle organisatoren, en dansers en danseressen.

Zo, op naar het afsluitende Nederlands Kampioenschap bij Carnavalsvereniging OLUM in Helmond op zondag 7 april 2024.

Tenslotte wens ik, mede namens mijn mede  bestuursleden,  ieder een heel gelukkig en gezond 2024 toe met uiteraard veel, heel veel dansplezier!!

Voorzitter Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien,

Piet van den Putte.

VACATURE PENNINGMEESTER

 

Het bestuur van het Samenwerkingsverband Vrije Danstoernooien (S.V.D.) is op zoek naar een penningmeester. Dit vanwege het overlijden van de penningmeester.

Heb je vragen neem dan contact op met het secretariaat.
Dit is bereikbaar via telefoon: 06 24 92 81 70 of via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken