We beginnen bij CV De Pintwippers te Hapert in het nieuwe onderkomen MFA Hart van Hapert. Van daaruit belanden we bij CV De Eykels in Luijksgestel, daaraanvolgend zijn we te gast met alle S.V.D. verenigingen bij DSV Dazzling in het gezellige Reusel. Bij CV De Lolbroeken in Gemert is het ook altijd goed toeven evenals bij CV OLUM in Helmond. Voor het laatste danstoernooi gaan we naar Kerkrade waar DV Let’s Dance haar danstoernooi organiseert. Het laatste danstoernooi om nog even de puntjes op de i te zetten voor het NK.

Tot slot belanden we weer in Hapert daar waar we het dansseizoen begonnen zijn bij CV De Pintewippers die de organisatie van het Nederlands Kampioenschap 2023 op zich hebben genomen.Dit wordt weer een groot feest !  Dan kunnen de rood wit blauwe vlaggen en oranje kleding weer tevoorschijn gehaald worden. U ziet het, een geweldig programma !

Tot slot:
We weten allemaal van de gezondheidsproblemen welke de heer Jan Kanters heeft moeten doen besluiten om zijn functie als voorzitter en penningmeester bij het S.V.D. te moeten neerleggen. Het bestuur heeft Jan tot erelid benoemd!!

Tenslotte wensen wij iedereen een heel gelukkig en gezond jaar toe. En nu….. op naar de danstoernooien ! Succes allemaal en vooral veel dansplezier.

Uw voorzitter S.V.D. Piet van den Putte.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken