1673087340124Op 27 december 2022 is het voltallige bestuur op bezoek geweest bij Jan Kanters.

Onze voorzitter Piet van den Putte heeft een woordje gedaan waarin hij Jan bedankte voor zijn jarenlange inzet voor het S.V.D..

Jan is van 4 oktober 2010 t/m 28 november 2022 voorzitter geweest en daarnaast heeft hij van 9 februari 2009 t/m 28 november 2022 als penningmeester gefungeerd.

Ook tijdens de danstoernooien zat Jan niet stil. Eerst hield hij een openingswoordje namens het S.V.D., en daarnaast heeft hij lange tijd de functie als jurycoördinator bekleed.

Hij hield jarenlang een goed contact met alle leden van het S.V.D..

Daarnaast is Jan jaren achtereen met een of meerdere bestuursleden naar de organisatoren van de danstoernooien gereden om de loting voor het desbetreffende danstoernooi bij te wonen.

Dit alles heeft het bestuur van het S.V.D. doen besluiten om Jan als ERELID te benoemen.

1673087340121

 

De secretaris Tonny Zerstegen, welke de langste tijd met Jan heeft samengewerkt, heeft Jan de S.V.D.-speld opgespeld.

1673087340117De vice-voorzitter Piërre Hendriks heeft aan Jan de oorkonde, behorende bij het erelidmaatschap, overhandigd.

Ook bestuurslid Chantal Versteegh heeft haar zorg bijgedragen door middel van een mooi boeket bloemen, welke aan de echtgenote van Jan zijn overhandigd.

Het bestuur van het S.V.D. had deze huldiging graag in het bijzijn van de leden tijdens een danstoernooi willen doen.

Helaas is dit niet mogelijk daar dit voor Jan veel te vermoeiend is.

Het bestuur S.V.D.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken