Helmond, 25, maart 2023

Onderwerp
Uitnodiging trainstercursus show.

                                               Beste train(st)ers,

Eerder heb je een uitnodiging gehad voor deelname aan een trainsterscursus show. Helaas hebben we die om privé redenen toen moeten cancelen. We vinden het fijn je mee te kunnen delen dat we een nieuwe datum hebben gevonden zodat de cursus toch nog op korte termijn bij voldoende deelname plaats kan gaan vinden.

We zitten nu aan het einde van het dansseizoen, en we vragen ons af of er interesse is om een cursus show te geven voor eenieder die daar interesse in heeft vanaf 14 jaar.

Misschien zou je alles nog een keer in het kort willen horen om de lesstof beter te begrijpen, of misschien zijn er nieuwe trainsters, of misschien zijn er dansers die interesse hebben in waar we naar kijken als jury.

Daarnaast is het ook de bedoeling dat we actief aan de gang gaan met z’n allen. We gaan ons daarbij vooral concentreren op de uitvoering van danspassen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Als je alleen wil kijken is dat ook prima.

Maar het is vooral gericht op de juiste uitvoering van het verplaatsen. Mocht er daarna nog tijd over zijn dan gaan we op een andere manier praktijkgericht verder.

Vanaf vandaag kun je inschrijven. Alleen bij voldoende deelname zal de cursus plaatsvinden. Je krijgt hier tijdig bericht van. De plaats waar de cursus gegeven wordt is Helmond. Verdere info volgt als de cursus doorgaat.

trainsteropleiding 2

Wanneer:

Dinsdag 9 mei 2023.
De cursus start om 18.45 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur. Rond 22.00 uur sluiten we af.

Kosten:

De kosten bedragen € 7,50 per persoon voor de trainsters aangesloten bij het S.V.D..
Voor trainsters van externe verenigingen bedragen de kosten € 15.00.
Deelnemen kan vanaf 14 jaar.

Waar bestaat de cursus uit:

-Klein stukje theorie > Richtlijnen waar de jury naar kijkt.
-Veel praktijkgericht.                                      

Dus: Heb je interesse…… Heb je zin om dit te komen doen…..
Geef je dan nu op!

Dit kan via email aan het secretariaat. SVD via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld je naam en verenigingsnaam.

Opgeven kan tot uiterlijk maandag 1 mei 2023 !!

Met vriendelijke groet,
Chantal Versteegh
Juryvoorzitter S.V.D.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken